کارگاه داستاننویسی
در این کارگاهها، بهجز نوشتن، که اساس و پایهی کار است، هم میخوانیم و هم گفتوگو میکنیم؛ اهمیت این دوتا برای یک داستاننویس، هیچ کمتر از آن اولی نیست. یک نفر بدون کارگاه هم میتواند داستاننویس شود، اما بدون خواندن و خوب و پر خواندن، نه. و گفتوگو… در زمانهی تکثر و مدارا، این یکی از اولیهترین تمرینهایی است که هر هنرمندی باید بکند.
کارگاه مقدماتی مخصوص کسانی است که سابقهای در آموزش داستاننویسی ندارند و میخواهند از ابتدای مسیر شروع کنند. ورود به این کارگاه هیچ پیششرطی ندارد جز علاقه به نوشتن و خواندن و گفتوگو کردن.
در ترم زمستان، این کارگاه در روزهای چهارشنبه (ساعت ۶ تا ۸ عصر) و بهصورت حضوری برگزار میشود.
کارگاههای میانی و پیشرفته مخصوص کسانی هستند که پیشتر درستوحسابی آموزش دیدهاند و داستانهای خوبی نوشتهاند و حالا میخواهند کیفیت کارشان را ارتقا دهند. کسانی که میخواهند به این کارگاهها وارد شوند، لازم است نمونهای از داستانها و شرحی از سوابق ادبی و آموزشیشان را برایم بفرستند تا بررسی کنم. آدرسم این است: kaveh.fouladinasab@gmail.com.
در ترم زمستان، کارگاههای میانی در روزهای سهشنبه (ساعت ۶ تا ۸ عصر) و بهصورت حضوری و کارگاههای پیشرفته به هر دو صورت حضوری و مجازی در روزهای دوشنبه (حضوری – ساعت ۶ تا ۸ عصر) و سهشنبه و چهارشنبه (مجازی – ساعت ۹ تا ۱۱ شب) برگزار میشوند. کسانی که مجاز به حضور در کارکاههای پیشرفته شوند، بسته به ظرفیت این کارگاهها و اولویتها و شرایط زمانی خودشان به یکی از آنها وارد خواهند شد.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید از ساعت دو تا هشت عصر با شمارهی ۸۸۴۹۵۴۲۴، مؤسسهی خوانش، تماس بگیرید.