کارگاههای مجازی داستاننویسی
در این کارگاهها، بهجز نوشتن، که اساس و پایهی کار است، هم میخوانیم و هم گفتوگو میکنیم؛ اهمیت این دوتا برای یک داستاننویس، هیچ کمتر از آن اولی نیست. یک نفر بدون کارگاه هم میتواند داستاننویس شود، اما بدون خواندن و خوب و پر خواندن، نه. و گفتوگو… در زمانهی تکثر و مدارا، این یکی از اولیهترین تمرینهایی است که هر هنرمندی باید بکند.
کارگاه مقدماتی مخصوص کسانی است که سابقهای در آموزش داستاننویسی ندارند و میخواهند از ابتدای مسیر شروع کنند. ورود به این کارگاه هیچ پیششرطی ندارد جز علاقه به نوشتن و خواندن و گفتوگو کردن.
در ترم بهار ۱۳۹۹، این کارگاه در روزهای دوشنبه (ساعت ۹ تا ۱۱ شب) و بهصورت مجازی برگزار میشود.
کارگاههای میانی و پیشرفته مخصوص کسانی هستند که پیشتر درستوحسابی آموزش دیدهاند و داستانهای خوبی نوشتهاند و حالا میخواهند کیفیت کارشان را ارتقا دهند. کسانی که میخواهند به این کارگاهها وارد شوند، لازم است نمونهای از داستانها و شرحی از سوابق ادبی و آموزشیشان را برایم بفرستند تا بررسی کنم. آدرسم این است: kaveh.fouladinasab@gmail.com
در ترم بهار ۱۳۹۹، کارگاههای میانی در روزهای چهارشنبه (ساعت ۶ تا ۸ عصر) و کارگاههای پیشرفته در روزهای دوشنبه (ساعت ۶ تا ۸ عصر)، سهشنبه (ساعت ۹ تا ۱۱ شب) و چهارشنبه (ساعت ۹ تا ۱۱ شب) و بهصورت مجازی برگزار میشوند. کسانی که مجاز به حضور در کارگاههای پیشرفته شوند، بسته به ظرفیت این کارگاهها و اولویتها و شرایط زمانی خودشان به یکی از آنها وارد خواهند شد.
این روزها، بهخاطر اپیدمی کورنا، مؤسسهی خوانش تعطیل است. برای دریافت اطلاعات بیشتر، علاوه بر ایمیل ذکرشده در بالا، میتوانید به آیدی مؤسسهی خوانش در اینستاگرام به آدرس @khaneshinstitute نیز دایرکت بدهید.